Accountant AA

Functie omschrijving - Accountant AA

Voor onze opdrachtgever zoeken wij naar een ervaren en zelfstandige Accountant AA die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Naast de functie van accountant zal je ook een rol als relatiebeheerder bezetten en daarmee ben je dan ook het aanspreekpunt voor de klant. Jij bent degene die mogelijke problemen signaleert en daarop inspeelt. Je geeft daarin advies en bewaakt daarvan de grenzen. Hoofdzakelijke werkzaamheden zijn het samenstellen van de jaarrekeningen en het opstellen van diverse fiscale aangiftes. Naast de samenstelwerkzaamheden zal je ook administratieve taken zal verrichten, zowel op kantoor als bij de klant op locatie. De mentaliteit die daarbij hoort is pro actief met een no nonsens pet op en een gezonde dosis arbeidsethos.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken in een bruisend accountants- en advieskantoor welke zijn gevestigd op een aantal locaties in Noord-Holland. Samen met ongeveer 150 collega’s, verdeeld over de locaties, zijn jullie verantwoordelijk voor verschillende MKB organisaties in zeer uiteenlopende branches. Dit kantoor streeft voor een langdurige samenwerking met de klant waarbij toegankelijkheid, professionaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Dit kantoor staan bovenaan als het gaat om maatschappelijk betrokken ondernemerschap. De sfeer is laagdrempelig, informeel en er is aandacht voor jou als mens. De balans tussen werk en privé is belangrijk en daar wordt ook veel waarde aan gehecht.

Salarisindicatie

Voor de functie van Accountant AA kan het salaris oplopen tot € 4500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het spreekt voor zich dat dit afgestemd wordt op basis van kennis en ervaring. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden is er een studiekostenregeling en wordt het team met enige regelmaat verrast met uitjes.

Functie eisen - Accountant AA

Om voor de functie van Accountant AA in aanmerking te komen herken je jezelf in de volgende voorwaarden:
-Minimaal een afgeronde Hbo Accountancy of Bedrijfseconomie / SPD.
-Minimaal 5 jaar ervaring opgedaan binnen de Accountancy.
-Je bent nauw betrokken bij klanten en het vakgebied.
-Je hebt kennis van geautomatiseerde processen en toepassingen. Denk daarbij aan Audition,
Financial Data Suite en VISMA.
-Zelfstandigheid is jou niet vreemd maar je functioneert daarnaast ook perfect binnen het team.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Locatie

Beverwijk

Naam organisatie

Rousch

Publish date

27-05-2022
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2024 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.