Controleleider

Functie omschrijving - Controleleider

In deze functie ben je als controleleider actief bezig met controleopdrachten, waarbij de focus ligt op relevante bedrijfsprocessen en daarmee samenhangende risico's en adviesopdrachten. Je monitort de dossiers van teamleden en fungeert daarbij als coach en begeleidt de teams bij hun groei in de Accountancy Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en controle van de werkzaamheden. Je hebt de ambitie om de inhoudelijke werkzaamheden te combineren met jouw coachende en leidinggevende kwaliteiten. Het team gaat voor jou door het vuur!

Bedrijfsprofiel

Ben jij een Controleleider die genoeg heeft van de grootschaligheid van een big 4 of wil je eens in een andere keuken kijken, dan bespreken we graag de voordelen van dit kantoor. De klanten van deze organisatie zijn voornamelijk ondernemers in het MKB segment. Daarbij zetten ze in op vertrouwen met als doel een langdurige relatie op te bouwen met de klant. De sfeer op kantoor is open en informeel. Professionaliteit en ontwikkeling zijn erg belangrijk, maar daarnaast is er hier ook veel aandacht voor plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé.

Salarisindicatie

Het salaris van een controleleider varieert tussen €3400,- en €4000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit zal afhankelijk zijn van je kennis en ervaring. Je krijgt meer dan genoeg vakantiedagen, er zijn regelmatig leuke teamuitjes en je hebt de mogelijkheid een persoonlijk opleidingsplan te creëren.

Functie eisen - Controleleider

De Controleleider die wij zoeken heeft een afgeronde HBO Accountancy of Bedrijfseconomie opleiding. Voor deze functie heb je minimaal 4 jaar ervaring in de controlepraktijk van een middelgrote tot grote accountants organisatie. Je bent een teamplayer die punctueel en systematisch te werk gaat. Een functie als Controleleider is stressvol maar daar heb jij geen boodschap aan. Uiteraard beschik je over leidinggevende kwaliteiten en ben je in staat anderen te inspireren om elke dag het beste van zichzelf te geven. Met je professionele, integere en tactvolle stijl ben je een echte aanwinst voor de organisatie en je klanten.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Locatie

Amstelveen

Naam organisatie

Rousch

Publish date

25-07-2022
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2024 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.