Accountant RA - Manager

Bedrijfsprofiel

Werken bij dit kantoor is verzekerd zijn van werken op een ambitieus niveau, met veel arbeidsvreugde, gezellige collega's. Prima spirit en misschien wel het belangrijkste; veel cliënten die vertrouwen hebben in deze organisatie te Alkmaar. Men zit op een strategische zicht-locatie, makkelijk bereikbaar en het kantoor neemt een mooie positie in op de markt. Concurrenten zijn aanwezig (o.a. Big Four), maar de marktpositie is goed! Maar men blijft scherp en kritisch, volgt de ontwikkelingen regionaal en is frequent aanwezig op informatie avonden, sportieve bijeenkomsten, netwerkborrels etc.

Als Accountant - Manager word je aanspreekpunt voor een belangrijke cliëntengroep (zowel wettelijke- als vrijwillige controle-cliënten). Omdat je bij die ondernemers aan tafel zit, signaleer je extra advies opportunties. Het belangrijkste is dat je team op orde hebt, deze weet aan te sturen en te enthousiasmeren voor zowel het standaard controlewerk als voor bijzondere opdrachten. Je stelt je daarin op als coach, waarmee jij de basis legt voor hun groei en ontwikkeling. SAMEN wordt hier geschreven met hoofdletters.

Ben jij de ideale kandidaat - Accountant RA?

We zijn afgestapt van het obligate rijtje met opgedane kennis en ervaring! Als je niet cijfermatig sterk bent, was je geen accountant geworden. We vragen (uiteraard) wel een afgeronde opleiding tot RA en minimaal 7 ervaring opgedaan bij een sterk kantoor.
Als manager kun je sturing en leiding geven wat echt een belangrijk onderdeel is van de werkzaamheden. Omdat de kansen voor het oprapen liggen in deze regio, moet je wel naar buiten en je gezicht laten zien.

Je wordt aan alle kanten ondersteund op vaktechnisch en commercieel gebied, maar de kansen pak je zelf.
Je toont initiatief
De ideale kandidaat heeft z'n ingangen en netwerk opgebouwd in Noord-Holland

Gevoelskwestie, want waarom nu overstappen?

De markt verandert snel op dit moment. De druk van de AFM neemt toe, dan kun je maar beter bij een kantoor werken wat over 5 jaar ook nog een controle-praktijk heeft. Maar belangrijker is dat je uitdaging zoekt en je enthousiasme voor het accountancyvak nog steeds zo groot is als toen je begon. Onze opdrachtgever speelt mee in de eredivisie, vaktechnisch zijn ze top en ook op automatsieringsgebied loopt men voorop. Je bent aan meer verantwoordelijkheid en bent instaat om op een team van ambitieuze collega's je stempel te drukken. Je leidinggevende capaciteiten inzetten om het beste voor je medewerkers en je klanten er uit te halen. Als bovenstaande je aan het denken heeft gezet, neem dan met Peter A. Tijssen contact op voor meer informatie: 0297241459 - 0653911545.

Meer vacatures

Klik hier voor meer RA vacatures.

Locatie

Amstelveen

Naam organisatie

Adviesgroep '88

Publish date

20-02-2019
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2024 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.