Ambitious People

Ambitious People

Adres gegevens

Adres:Emerald House, Josef Israëlskade 48-i
Postcode:1072 SB
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31205708120
Fax:+31205708129

Over: Ambitious People

Ambitious People is de snelstgroeiende landelijke specialist voor Sales en Marketing Recruitment. Zowel voor vaste banen als op interim basis. Dat we de snelstgroeiende zijn, roepen wij niet alleen: Trots zijn wij op het feit dat wij FD Gazellen 2011 zijn en daarnaast winnaar van The Other Businessman 2011 award. Sinds augustus 2007 hebben wij ruim 400 bedrijven succesvol geassisteerd. Meer dan 1.000 Sales en Marketing professionals hebben wij aan een carrière switch of aan een nieuwe interim opdracht geholpen. Proof is in the pudding, uiteindelijk telt het resultaat.

Door onze focus op Sales & Marketing professionals kunnen we wel stellen dat:

  • We over een ruime marktkennis beschikken: we begrijpen wat bedrijven zoeken

  • We dagelijks de beste kandidaten spreken: wij weten wat professionals willen en kunnen

  • Deze combinatie ons in staat stelt de beste match te maken

Binnen Ambitious People werken gespecialiseerde teams van consultants op hun eigen niche. De ideale werkgever of collega vind je tenslotte niet zomaar op goed geluk. Daarvoor is kennis van de branche en van de professionals die erin werken op zijn zachtst gezegd een must.

Onze opdrachtgevers: sterke merken
Doordat wij de beste Sales & Marketing professionals tot ons netwerk kunnen rekenen, weten de sterkste merken in de markt ons te vinden. Ons porfolio van klanten en opdrachtgevers bevat verschillende marktleiders en nichespelers, zowel nationaal als internationaal.

Onze kandidaten: de beste specialisten
Wij bemiddelen Sales & Marketing professionals die specialist zijn binnen hun vakgebied. Onze kandidaten hebben een hbo+ opleiding en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring. Naast deze vaste factoren, zijn zij ook nog eens ambitieus, gedreven en gaan ze recht op hun doel af.

Proof is in the pudding
Uiteindelijk draait het om resultaat. Met een team van inmiddels bijna 50 'ambitious people' hebben wij ruim 400 bedrijven succesvol geassisteerd. In minder dan 5 jaar hebben wij meer dan 1.000 Sales & Marketing professionals aan een carrière switch of aan een nieuwe interim opdracht geholpen.

En nu?
Het is ons doel om dé specialist in Sales & Marketing recruitment te zijn: De absolute marktleider in Nederland, Europa en wie weet zelfs daar buiten.

Deel dit bedrijf
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmstelveen
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.