DPA IT Infrastructure Solutions

DPA IT Infrastructure Solutions

Specialisten in IT-management en IT-infrastructuren

Staat uw organisatie voor uitdagingen op het gebied van IT-management of IT-infrastructuur?

Heeft u bijvoorbeeld virtualisatie vraagstukken? Of overweegt u cloud computing in te gaan zetten om efficiency in beheer en onderhoud te realiseren? Wilt u binnen uw bedrijf het nieuwe werken nu ook technologisch gaan invoeren? En hoe gaat u om met Bring Your Own Device concepten?

Allemaal stuk voor stuk logische vragen maar veelal zeer complex in de keuzes en mogelijkheden. Om de juiste richting wel overwogen te maken helpt DPA IT Infrastructure Solutions u graag verder.

Mocht u reeds keuzes gemaakt hebben en al op weg zijn in uw veranderingsproces, maar toch nog expertise nodig hebben, ook dan staat DPA IT Infrastructure Solutions graag voor u klaar. Wij kunnen u in welke projectfase dan ook, de juiste professional leveren om uw vraag naar tijdelijke capaciteit in te vullen.

Heldere focus

Als zelfstandige business unit van DPA Group richten we ons volledig op detacheren van IT-professionals binnen de hedendaagse technische Infrastructuur. We kennen de markt en de mensen, begrijpen de wensen en spreken uw taal. Zo kunnen we onze opdrachtgevers ondersteunen in hun behoefte aan IT-expertise. En kunnen onze professionals hun schouders onder steeds nieuwe uitdagingen zetten.

Deel dit bedrijf
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmstelveen
inAmsterdam
inAmstelveen
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2020 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.