Summit Recruitment

Summit Recruitment

Adres gegevens

Adres:Looyenbeemd 18G
Postcode:5652 BH
Stad:Eindhoven
Telefoon:+31643162316

Over: Summit Recruitment

Vanuit de gedachte dat mensen het belangrijkste werkkapitaal zijn voor een onderneming, biedt Summit diverse oplossingen voor vraagstukken rondom Human Capital, zowel voor de werkgever als werknemer!

Wat we niet doen is simpel een CV 'schuiven', maar toegevoegde waarde bieden door duidelijk de mens achter het CV te belichten en daar waar nodig, deze persoon op te leiden en te coachen naar het gewenste niveau. De kandidaat kent ons persoonlijk, Summit kent de klant persoonlijk. Daarmee onderscheiden wij ons van anderen.

More than recruitment dus

Het team van Summit bestaat uit gedreven en ervaren mensen die allen hun sporen hebben verdiend. Zij zijn ter zake kundig zowel op het gebied van Human Capital als op het gebied van Finance en FMCG.

Met 15 jaar ervaring binnen de door ons gevoerde vakgebieden, is Summit de juiste partner voor oplossingen op het gebied van Human Capital. Concreet betekent dit, dat we de juiste kandidaat leveren, passend bij de organisatie, de mensen en de ontwikkelingen van uw bedrijf. Hiertoe doen wij een diagnostisch (psychologisch) onderzoek, wat geheel digitaal verloopt.

De bespreking van deze meting gebeurt in persoon met de kandidaat en, na toestemming van de kandidaat, met de toekomstige werkgever.

Deel dit bedrijf
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2020 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.