HMSHost

HMSHost

Wie zijn wij

De naam HMSHost doet wellicht niet meteen een belletje rinkelen, maar met zo’n 1400 collega’s en 75 horecaconcepten op de luchthaven Schiphol, zijn we een grote speler in de Food & Beverage branche in Nederland. Afgelopen jaar stonden we zelfs op plaats nummer 12 van Misset Horeca Top 100 met ruim € 100 miljoen omzet.

HMSHost Schiphol Airport is onderdeel van HMSHost; een wereldleider in de Hospitality branche. We exploiteren zowel bekende brands (denk aan Starbucks, Burger King en La Place) als zelf ontwikkelde concepten (Café Chocolat, Grand Café Het Paleis en Harvest Market) op meer dan 100 luchthavens. Dit maakt ons een internationale speler op Nederlandse bodem! Werken bij HMSHost houdt in dat je aan de slag gaat binnen een groeiende horecaorganisatie met veel carrièremogelijkheden.

HMSHost, onderdeel van de Autogrill Group, is een van werelds meest toonaangevende vernieuwers op het gebied van luchthavenwinkels en -catering. HMSHost is actief op meer dan 100 luchthavens wereldwijd, waaronder 15 Europese luchthavens en de 20 drukste luchthavens van Noord-Amerika. De jaaromzet van de onderneming bedraagt meer dan USD 2,5 miljard en er werken ruim 34.000 medewerkers wereldwijd.

Gastvrije organisatie

Onze slogan is ‘Making the Traveler’s Day Better’. Dat is waar we voor staan. Dat is wat we iedere dag doen. Dagelijks willen we de verwachting van onze gasten overtreffen. Wij geloven dat een gastvrije houding, gecombineerd met een passie voor je vak, resulteert in een goed financieel resultaat.

Deel dit bedrijf
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inHoofddorp
inAmsterdam (Z-O)
inAmsterdam
inAmsterdam
inAMSTERDAM
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2020 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.