eFocus Groep

eFocus Groep

Over eFocus Groep

eFocus Groep is een jonge organisatie, groot geworden door ondernemerschap en gevestigd in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. Ze bestaat uit zes gevestigde werkmaatschappijen: Cure4, Diago, eFocus, Medicore, Nines en ShopWorks.

De stafafdeling van eFocus Groep ondersteunt haar werkmaatschappijen en bestaat uit de afdelingen HRM [amp]amp; recruitment, financiën, ICT, juridische zaken en het secretariaat. Doordat deze stafdiensten zijn gecentraliseerd zijn de werkmaatschappijen in staat zich volledig te richten op hun core business.

Voordelen
De bundeling van zeven werkmaatschappijen, met elk hun eigen specialisme, maakt het mogelijk jou in te zetten voor dat waar jij goed in bent. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als developer bij Medicore óf als developer bij eFocus. Ook een doorgroei naar een andere werkmaatschappij is mogelijk.

Deze website biedt jou de mogelijkheid om alle vacatures binnen de groep te bekijken en te ontdekken wat bij jou past! Je geniet van verschillende voordelen bij eFocus Groep, zoals: borrelen in de Offline (onze eigen eFocus Groep bar), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en zelfs de ruimte om mee te ondernemen als er nieuwe diensten ontwikkeld worden. Niet onbelangrijk: gezelligheid op zijn tijd...

Werken bij eFocus Groep
De werkmaatschappijen van eFocus Groep zijn stuk voor stuk jonge, ondernemende organisaties met toonaangevende opdrachtgevers. Binnen eFocus Groep is er voor initiatiefnemers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Toch zie je duidelijk verschil tussen de collega’s van de diverse werkmaatschappijen. Verschillen die voortvloeiden uit ieders expertise en die wij graag behouden.

Geschiedenis
Voor de start van eFocus Groep geldt het klassieke zolderkamer verhaal. Net als bij vele andere organisaties begonnen de vrienden: Marc-Paul Brandt, Auke van Urk en Wouter Timmers tijdens hun studie een eigen bedrijfje. Deze ambitieuze heren legden met eFocus en Diago in 2000 de basis voor de holding eFocus Groep. Door creatieve ideeën en speciale voelsprieten voor ‘een gat in de markt' volgde in 2004 Medicore en was in 2006 Cure4 een feit. Om nog beter op de wensen van de opdrachtgevers in te kunnen spelen, is er sinds 2008 een vijfde werkmaatschappij aan het rijtje toegevoegd: Nines. In 2011 kwam onze zesde werkmaatschappij, ShopWorks, erbij. Ook in de toekomst zal eFocus Groep uitkijken en inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden.

Deel dit bedrijf
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam-Duivendrec
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2024 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.