i UNE-X

i UNE-X

Adres gegevens

Adres:Boulevard Heuvelink 9b3
Postcode:6828 KG
Stad:ARNHEM
Land:NL
Website:i UNE-X

Over: i UNE-X

Onze missie
i UNE-X ondersteunt opdrachtgevers bij het realiseren van haar organisatiedoelstellingen. Dit doen we door maatwerk te leveren. Maatwerk is voor ons een glasheldere beschrijving van de wens(en) van de klant.

Wij zetten onze kennis en expertise in zodat we de “X” oftewel de oplossing kunnen definiëren. Als eindresultaat kan de functie dan permanent of tijdelijk worden ingevuld op MBO, HBO of Academisch niveau.

Wat voor i UNE-X minstens zo belangrijk is, is dat wij daarnaast professionals helpen bij hun zoektocht naar een vaste baan of tijdelijke (projectmatige) opdracht. Voorwaarde daarbij is dat de functie moet aansluiten op de persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten en behoeften van de professional.
De sleutel voor het succes van i UNE-X? Gewoon doen!

Onze visie
Enerzijds ziet i UNE-X het talent van mensen als het vermogen vorm te geven aan waardecreatie. Wij zijn overtuigd dat het talent direct bijdraagt aan de “fit” tussen medewerker en de organisatie. Anderzijds is een persoonlijke instelling, waar enthousiasme en motivatie deel van uit maken, ook constateerbaar. Talent in combinatie met een persoonlijke instelling zijn voor ons onlosmakelijk verbonden met elkaar. Binnen de interne i UNE-X organisatie staan gedrevenheid, flexibiliteit en het vermogen om door te schakelen centraal.

Ons toekomstig doel is dan ook om een landelijke speler te worden met 10 vestigingen en een merk neer te zetten waar men niet meer om heen kan. Uiteraard kan de directie van i UNE-X dit niet alleen. Ons geloof is om samen verder te komen. Leren van elkaar en leren van de ervaringen die we hebben opgedaan.
Deel dit bedrijf
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2022 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.