FMatch

FMatch

Adres gegevens

Adres:Gooimeer 6-04
Postcode:1411 DE
Stad:NAARDEN
Land:NL
Telefoon:+31614756630
Website:FMatch

Over: FMatch


De Opdrachtgever

Iedere opdrachtgever heeft een eigen cultuur, zit in een andere fase en heeft een specifieke behoefte. FMatch onderkent dit en laat de dienstverlening hierop aansluiten. Het leveren van de juiste kandidaat vraagt inlevingsvermogen en lef om verder door te vragen.

De Kandidaat

FMatch heeft de overtuiging dat het individu altijd het verschil kan maken. Dat betekent dat FMatch op zoek is naar de drive in mensen. Het vinden van een passende functie bij deze drive zorgt voor de juiste match. Dit vraagt oprechte interesse in de mens achter het cv. Interesse die FMatch heeft en zelfs noodzakelijk acht om succesvol te kunnen zijn .

Anders?

Jazeker is de werkwijze van FMatch anders. FMatch vindt andere mensen via haar netwerk, omdat zowel vraag als aanbod op een ander niveau worden gematched. Niet het cv is leidend, maar het individu en niet het functieprofiel, maar de inhoud van de functie in combinatie met de cultuur van de organisatie.

Netwerk

FMatch gelooft in delen. Delen van kennis, kunde en succes. Vandaar dat FMatch een uitgebreid netwerk heeft opgebouwd in de wereld van facilities. Dit netwerk bestaat uit specialisten, individuen in vast dienstverband, ZZP’ers en gelijkgestemde organisaties. Dit netwerk wordt door FMatch ingezet bij haar zoektocht naar de juiste oplossing voor ongeacht welk facilitair vraagstuk.

Transparantie

Transparantie en vertrouwen is de basis om te kunnen delen. Bij FMatch zijn niet alleen de tarieven inzichtelijk, maar is het doel dat alle betrokkenen het gevoel succes ervaren. Dat vraagt maatwerk, waarbij vertrouwen en openheid van zaken en betrokkenheid de ingrediënten zijn. Focus
De focus van FMatch ligt op facilitair management. Door het aanbrengen van deze focus is de propositie van FMatch helder en transparant. In de grensgebieden van het facilitaire werkveld heeft FMatch partners die aanvullend zijn en ook werken vanuit het principe van durven delen en transparantie.

Deel dit bedrijf
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inPurmerend
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2022 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.