Bedrijfspresentaties

Caldoo

Caldoo

"Caldo" betekent warmte in Italië Warmte, aandacht en betrokkenheid zijn de drie pijlers waarop onze dienstverlening is gestoeld. Wij zijn van mening dat zaken doen gaat om persoonlijk contact waarbij aandacht en betrokkenheid een belangrijke rol spelen. Wij zijn een jonge, dynamische, open en informele organisatie. Maar toch staan bij ons 'oude' waarden hoog in het vaandel en gaat het ons om de inhoud.
Callcenterwerk

Callcenterwerk

Callcenterwerk.nl bemiddelt landelijk in alle soorten callcenter vacatures. Zoek je een parttime baan met flexibele werktijden, of een goedbetaalde fulltime baan? Dan wordt het tijd om kennis te maken.
Capri Solutions

Capri Solutions

Capri Solutions biedt een uniek pakket aan IT-diensten. Van complete hosting-oplossingen voor uw dataverkeer tot detachering van gecertificeerde specialisten, consultants en interim managers. Hiermee is Capri Solutions een professionele partner die zich niet alleen onderscheidt door een breed portfolio aan IT-oplossingen, maar ook door persoonlijke betrokkenheid, een praktische instelling en een nuchtere mentaliteit. Wij garanderen u maximale flexibiliteit en het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid. De IT-specialisten van Capri Solutions zijn u graag van dienst!
Captiva

Captiva

Captiva is specialist in werving en selectie, Interim bemiddeling en detachering van professionals voor arbeidsbemiddeling, recruitment, HRM en sales functies. Onze ambitie is om het anders te doen: beter. Onze aanpak staat of valt met persoonlijk contact. Zowel met de professionals als met onze opdrachtgevers.
Career Managers

Career Managers

Career Managers bemiddelt carrières op HBO en/of Academisch werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Het bruto jaarsalaris ligt daarbij tussen € 40.000,= en € 200.000,=. Dit zijn carrières op staf-, lijn-, management-, senior management-, top- en directieniveau.
Career Result

Career Result

Career Result - Experts in Dedicated Recruitment. Een team van professionele en functie-gespecialiseerde Recruitment Experts dat het invullen van kritische vacatures mogelijk maakt met een bijzonder goede match als resultaat.
CareerHouse (House of Labour BV)

CareerHouse (House of Labour BV)

CareerHouse = casting: de juiste persoon op een passende plek in de juiste context. W&S, Executive Search, Recruitment, whatever: maatwerk! Geen afgeraffelde gesprekken of CV's zonder toelichting of context. Ruim en actief netwerk in Media, ICT, Management, (Web-) Creatie en Consultancy. Alert op details en proces: in goede banen!.
CareersinHolland.com

CareersinHolland.com

International recruitment of highly skilled people in the areas ICT, Engineering & Science. Jobs in the Netherlands and cross border on Bachelor, Master and PhD level.
Careertree

Careertree

CareerTree richt zich op detachering, interim management en recruitment. Voor ieder personeelsvraagstuk hebben wij de oplossing. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. CareerTree werkt vanuit haar passie en oog voor talent.
Careertrotter

Careertrotter

Careertrotter is a young, progressive and socially-minded recruitment agency. We may be small right now, but we’ve got big dreams, big hopes, big hearts, and big ambition!
CC Group

CC Group

De CC Group bestaat uit vijf bedrijven, die hun krachten hebben gebundeld om samen met hun klanten successen te behalen. Wij richten ons op de lange termijn, op de relatie die wij met onze klanten hebben. Want ons doel is om uit te blinken in systeemintegratie, die we samen met ú en uw medewerkers realiseren.
Chain Group

Chain Group

Ambities waarmaken, dat is de doelstelling van Chain Group. Zowel van onze opdrachtgevers als van onze medewerkers.
Cimmiq Recruitment Company

Cimmiq Recruitment Company

Cimmiq werkt met consultants die de markt tot in de finesses kennen. Dit is precies de reden dat wij onszelf een specialist durven noemen. Daarom ook kunnen wij betere informatie leveren, hebben wij een doelmatiger infrastructuur en kunnen wij meer praktische bijstand bieden.
Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.
CO professionals

CO professionals

Een schakel die zich met meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsmarkt mag beroepen op gedegen vakkennis op het gebied van het recruiten en het plaatsen van mensen en vakkundigheid op het gebied van begeleiden en ontwikkelen van mensen en hun talenten.
Consolid

Consolid

In één oogopslag zien welke Automotive vacatures er in jouw regio zijn? Consolid Automotive biedt werk aan op het gebied van techniek, logistiek, aftersales en sales. Registreer je met het eenvoudig uploaden van je profiel, je motivatie en je wensen. Daarna kun je dit altijd up to date houden en reageren op de laatste vacatures.
Consulting Careers

Consulting Careers

Consulting Careers maakt onderdeel uit van Brunet Recruitment en is gespecialiseerd in de bemiddeling van de WO opgeleide werkzoekende die aan de slag wil als Consultant.
Courtesy Masters

Courtesy Masters

Courtesy JOBS for Hotel, Restaurant, Hospitality, Leisure, Travel, Tourism, Spa, Sport & Event Management Professionals. Find your next job. Find your employee.
CPM

CPM

Wie wil je zijn vandaag? Dezelfde als gisteren? En eergisteren? Bij CPM Fieldmarketing is geen dag gelijk. Werken bij CPM betekent werken uit naam van grote A-merken. Kort of lang. Net wat je zelf wilt. Parttime of fulltime. Carrière of bijbaan. Werken bij CPM is voor iedereen anders.
Currentratio

Currentratio

CurrentRatio staat voor Professionele Werving en selectie van echte financiële mensen voor echt financieel werk. En dat is niet alleen razend leuk werk voor ons maar ook heel zinnig voor u. CurrentRatio heeft echte passie voor Financieel werk.
DAT Techniek

DAT Techniek

dattechniek.nl
de professionals

de professionals

De professionals is een initiatief van Paul Diamant en Mark Deves. Hun gezamenlijke ervaring bestaat uit onder meer 14 jaar ervaring in de financiële sector, het samenstellen van complete nieuwe teams, het opzetten van nieuwe filialen, directeurschap bij SNS Bank in Amsterdam, intensieve loopbaanbegeleiding, sollicitatietrainingen en langdurig toegepaste know-how als selectiepsycholoog. Door de brede spreiding van ervaring kunnen de professionals focussen zonder het overzicht te verliezen. Met hun kennis en vaardigheden willen en kunnen zij ambitie op de passende positie plaatsen.
De Salesmanagers bv

De Salesmanagers bv

Wij bemiddelen voor vrijwel alle sales vacatures. Vari�rend van Inside Sales tot Accountmanagement. Van Key-accountmanagement tot Salesmanagement. Overigens behoort detachering ook tot de mogelijkheden. Waarom juist sales? Daar kunnen we kort over zijn: omdat we dat het beste kunnen.
DeCom Nederland

DeCom Nederland

Decom bemiddelt in gekwalificeerde specialisten op het gebied van netwerkinfrastructuren en communicatietechnologie voor toonaangevende operators, vendors, turn-key aannemers en andere opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland.
Dehora Consultancy group

Dehora Consultancy group

Deze website is een platform voor planningsvacatures en tijdelijke planningsopdrachten. Bedrijven en organisaties kunnen hier hun actuele planningsvacatures en tijdelijke planningsopdrachten in beeld brengen bij de specifieke beroepsgroep planners in Nederland. Planners vinden hier hun nieuwe baan of tijdelijke opdracht.
Delta Recruitment

Delta Recruitment

Door onze opgedane kennis en ervaring kunnen wij onze klanten een juiste advies geven, door onze enthousiasme en gedrevenheid, de beste oplossingen. Wij zorgen voor de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft voor het vinden van een goede werknemer, of voor het vinden van de juiste baan.
Dennis Wolf

Dennis Wolf

Dennis Wolf maakt de match tussen werkgever en werknemer voor financiële en administratieve functies in de Randstad en de rest van Nederland. Door de jarenlange ervaring kennen wij de branche, de bedrijven en de kandidaten en vervullen snel en effectief de vacatures.
Dental Care Professionals

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten.
Dewitec

Dewitec

Dewitec Detachering slaat een brug tussen projecten en professionals in de techniek, civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Wij zijn gedreven om de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.
DJOPZ BV

DJOPZ BV

Djopz is een platform dat mensen en organisaties met elkaar verbindt. Wij doen dit voor zowel vaste - als voor interim functies. Wij kijken naar professionaliteit, karakters en de cultuur van een bedrijf. Wij matchen persoonlijkheden met opdrachtgevers. Hier maakt djopz het verschil!
DocDoc

DocDoc

DocDoc is een vacaturesite voor artsen en medisch specialisten die op zoek zijn naar tijdelijke of vaste artsen vacatures.
DPA Banking & Insurance

DPA Banking & Insurance

Kennis, kunde en talent verbinden aan de juiste opdrachten en functies in het bank- en verzekeringswezen. Dat is wat ons bij DPA Banking & Insurance dagelijks bezighoudt.
DPA Finance

DPA Finance

DPA Finance werft, selecteert en bemiddelt finance professionals. Bij ons kunnen professionals zich blijven ontwikkelen, door steeds nieuwe uitdagingen, loopbaanbegeleiding en opleidingen.
DPA IT Infrastructure Solutions

DPA IT Infrastructure Solutions

Als zelfstandige business unit van DPA Group richten we ons volledig op detacheren van IT-professionals binnen de hedendaagse technische Infrastructuur.
DPA Legal

DPA Legal

Als zelfstandige business unit van DPA Group richt DPA Legal zich op de arbeidsmarkt voor juristen met minimaal vier jaar relevante ervaring opgedaan in het bedrijfsleven of de advocatuur.
DPA Legal Services

DPA Legal Services

Talent ontdekken, benutten en ontwikkelen, dat is wat ons bij DPA Legal Services dagelijks bezig houdt. We werven, selecteren en bemiddelen young legal professionals en legal support professionals.
DPA Supply Chain

DPA Supply Chain

DPA Supply Chain detacheert en bemiddelt inkoop en supply chain management professionals voor tijdelijke en vaste functies.
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inHoofddorp
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2020 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.