Bedrijfspresentaties

Young Engineering

Young Engineering

Sinds 2006 is Young Engineering hét carrière-adviesbureau voor kandidaten binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek op MBO- en HBO niveau. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de arbeidsbemiddeling, zagen de oprichters (Jurgen Borg en Ivo Hilgeman) de kans om de arbeidsmarkt op een andere manier te gaan benaderen.
Young Engineering Elektro

Young Engineering Elektro

Het beste carriëre-adviesbureau voor jong technisch talent in Elektrotechniek. Dat is onze ambitie. En dat gaat veel verder dan het publiceren van vacatures. Sterker nog, we draaien het om. Wij gaan uit van jouw carriëre en jouw ambities.
Young Engineering Werktuigbouw

Young Engineering Werktuigbouw

Het beste carrière-adviesbureau voor jong technisch talent in Werktuigbouwkunde. Dat is onze ambitie. En dat gaat veel verder dan het publiceren van vacatures. Sterker nog, we draaien het om. Wij gaan uit van jouw carrière en jouw ambities.
Yource Group

Yource Group

FINTREX is specialist in klantcontact functies. Wij zijn dé partij, die telefonisch personeel (agents, supervisors, managers) levert binnen de contactcenter branche. FINTREX is vanuit 15 regiovestigingen actief in heel Nederland.
Zo! Recruitment

Zo! Recruitment

Bij Zo! Recruitment geloven we dat het verbinden van bedrijven en werknemers mensenwerk is. Ondanks geavanceerde database systemen met intelligente matchmodules, blijft persoonlijk contact met zowel de opdrachtgever als werkzoekende de enige manier om snel een geslaagde match te maken voor de lange termijn.
Zoeverein B.V.

Zoeverein B.V.

Zoeverein pakt het anders aan dan voor kort als standaard in de wereld van tussenbureaus werd ervaren. Zoeverein komt op voor de Interim Professional en dit komt ook ten goede aan Opdrachtgevers.
Zorgstudent

Zorgstudent

Je kind zit niet lekker in zijn vel of heeft prolemen met het plannen van zijn huiswerk. Je zoekt een oppas of hebt behoefte aan iemand die de druk thuis kan verlichten? Dan kan je een beroep doen op ons!
Bekijk
onze nieuwste vacatures
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
inAmsterdam
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2024 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.