Leuke (Assistent) Supermarktmanager DIRK

Praten kan altijd toch?

Dirk zoekt leuke afdelingsmanagers die willen werken bij een leuk bedrijf. Het gaat immers niet alleen om de kpi's. Het leuk hebben met je team is minstens zo belangrijk. Sterker nog, dat leidt vaak tot betere kpi's!

Wil je eens sparren over een mooie baan bij een familiebedrijf met ambitie? Wil je graag stappen zetten in je carrière? Dan zou dit zo maar eens kunnen passen!

Is het bij Dirk anders dan bij andere supermarkten?

Jazeker. Dirk is nog steeds een echt familiebedrijf en dat zit diep in het dna verankerd. Er is veel oog voor het werkplezier van medewerkers en het management en er wordt veel geïnvesteerd in opleidingen en trainingen. Bij Dirk groeien veel afdelingsmanagers door naar de functie van supermarktmanager.

Wil je verder komen bij een leuke werkgever? Dan zou Dirk zomaar eens kunnen passen.

Wie ben jij?

Het is vooral belangrijk dat je past bij Dirk. Vandaar de titel van deze vacature: leuke afdelingsmanager. Ervaring als leidinggevende in een winkel of in een vestiging in de hospitality is de enige eis. Heb je ervaring in een supermarkt? Dat is mooi. Heb je deze ervaring niet? Ook dat is geen dealbreaker.

Het 'beste plek gesprek'

Lijkt het je leuk om eens over een baan bij Dirk te sparren? Of wil je gewoon eens praten over alle mogelijkheden die er zijn binnen de retail? Reageer dan via onderstaande button. Je kunt ook even een whatsapp/sms met je naam sturen naar 06-11134427. Tot snel!

Locatie

Amsterdam

Naam organisatie

Netwerkt werving & selectie

Publish date

14-07-2022
Bekijk de bedrijfsprofielen
Kijk ook bij de bedrijfspresentaties wie jou verder kan helpen aan een nieuwe baan in Amsterdam!

Profielen bekijken
© Amsterdam Heeft Werk 2024 | Disclaimer | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Links | OTYS Recruiting Technology
Amsterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.